fbpx

Scalp micropigmentation

10 anledningar till varför scalp micropigmentation är den rätta behandlingen.

När män börjar tappa håret kan det påverka både hur de ser sig själva samt hur de känner om sitt utseende. Deras självförtroende och självkänsla kan försvagas och de kan kännas mindre attraktiva än hur de var en gång i tiden. Trots att det finns flera olika behandlingar för håravfall, så fungerar inte alla, vilket lämnar män som lider av håravfall med få alternativ. Detta är varför scalp micropigmentation är det bästa tillvägagångssättet för dem i denna situation, på grund av de mångfaldiga fördelarna mikropigmentering ger till dem som lider av hårförlust.

Permanent kamouflage ärr
Scalp micropigmentation
 1. Inga Falska Påståenden
  Det finns väldigt många produkter på marknaden som påstår att de kommer få håret att växa tillbaka, men de flesta har ingen effekt över huvud taget. De köps och används eftersom det finns dem som kommer tro på vad som helst i förhoppningen av att de hittar ett botemedel från skallighet. Mikropigmentering är annorlunda då det inte är till för hårväxt, och det påstår inte att vara det heller.
 2. Rimligt Pris
  Eftersom scalp micropigmentation är en permanent lösning till håravfall, finns det inget behov av att slösa dina surt förvärvade pengar på ineffektiva medel eller schampon. Det är dessutom också mycket billigare än hårtransplantationer. Det finns inte ens behov av medicinska behandlingar eller vårdprodukter efter proceduren, vilket leder till mer pengar i plånboken där de bör vara.
 3. Säkert
  Behandlingen kräver inga kemikalier, vilket betyder att du slipper bieffekter. Den behöver dessutom inga snitt i skallen, så det finns liten risk för infektioner. Du behöver inte heller frukta nålen som används för att lägga till pigmenten till skinnet eftersom behandlingen använder sig av bedövning, vilket gör s.m.p smärtfri.
 4. Smidig Behandling
  Den enkla proceduren, vilket fungerar mer eller mindre som hårtattueringar, blir färdig på bara några få behandlingstillfällen. Detta betyder att det bara krävs ett par timmar för att uppnå en utmärkt look för dig som skallig, och redan efter den första sessionen är resultaten ganska realistiska.
 5. Smidig Läkning
  På grund av den icke-invasiva mikropigmenterings behandlingen, tar det bara några dagar för dig att läka helt. De flesta som väljer hårpigmentering kan faktiskt gå tillbaka till jobbet redan efter två dagar. Du behöver inte byta några förband eller oroa dig över stygn. Allt som du behöver göra är att rengöra noggrant under de följande veckorna.
 6. Lite Underhållning
  Eftersom det inte finns något riktigt hår, finns det inget behov av dyra hårprodukter eller tid som slösas på styling. Det är bara att rengöra det område där du gjort scalp micropigmentation, och om du vill kan du lägga lite hårvax för att ge lite glans, och nu är det bara att dra ut på en kväll med dina kompisar eller någon speciell tjej.
 7. Se Yngre Ut
  Det finns fördomar om att skalliga män är automatiskt gamla. Detta förstör bara för en mans självförtroende om han är ung, då att se äldre ut kan få honom att känna sig äldre. Eftersom scalp micropigmentering ger mannen sitt hår tillbaka, samt att den också ger dig en snygg look som används av även de största filmstjärnorna, kan män åter bekanta sig med sitt yngre jag.
 8. Realistisk
  Avsikten med mikropigmenteringen är att ge tillbaka håret till män, trots att det inte är verkligt hår. Detta är varför pigmenten är designade för att efterlikna både din hårfärg samt hudfärg, för det mest realistiska utseendet som är möjlig. Även den naturliga hårväxten som kunde varit är förutsagd och används för att försäkra ett genuint utseende.
 9. Lång hållbarhet
  Eftersom scalp micropigmentation håller i flera år, kommer det aldrig mer finnas en brist på självförtroende för att matcha din brist på hår. Mikropigmenteringen kommer aldrig att falla av, och den kan uppdateras för att följa nya stilar eller även för att förändra färg.
 10. Skymmer Brister
  För dem som har ärr från tidigare skador, eller även från hårtransplantationer de har uthärdat förr, kommer mikropigmenteringen skapa nästan som ett kamouflage för dessa brister. Den kan dessutom hjälpa med att dölja vikande hårfästen, vilket får håret att se fylligare ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *