Scalp micropigmentation

Vad är skäggpigmentering?

Skäggpigmentering är en ny metod som ger dig mer fyllnad i skägget genom att sätta dit pigmentering i huden där det oftast inte växer ut hår. Oftast är det att man inte har en fulländad skäggutväxt och då med hjälp av pigmenteringen vi använder oss utav kan vi enkelt fylla ut de områden som behövs fyllas i. Pigmentet som vi använder oss utav ger dig ett stubbigt utseende som fyller ut hela skäggutväxten naturligt som du själv önskar.

Resultaten är helt naturliga och pigmentet vi använder oss utav ändrar inte färg med tiden som dessutom innehåller miljövänliga tillsatser.

Hur kan skäggpigmentering hjälpa mig?

Det kan vara väldigt frustrerande när man inte har en fulländad skäggutväxt, då är skäggpigmentering ett utmärkt val för dig. Du kan fylla ut din skäggväxt och få ett fulländat resultat. Du kan själv välja ifall du vill ha en mer naturlig eller skarp look.

Resultatet du får av en skäggpigmentering är så realistisk att det är näst intill helt omöjligt att skilja mellan dina egna hårsäckar och det vi behandlar. Så få din skäggväxten behandling idag!

Skäggbehandling