Scalp micropigmentation

Om oss

Made Hair Academy är en kosmetisk klinik som är specialiserade inom Scalp Micropigmentation. Med en global utbildningserfarenhet och stor vilja har vi kunnat få fram de allra bästa resultaten som Scalp Micropigmentation har att erbjuda. Vi har en stor erfarenhet inom håravfall samt estetisk skönhet. Eftersom att Scalp Micropigmentation är en ny teknik inom håravfall har vi alltid kunnat följa den senaste tekniken och trenderna. Just nu är Scalp Micropigmentation den mest effektivaste lösningen mot håravfall som alltid ger garanti på resultat. Made Hair Academy finns just nu i Stockholm och Göteborg.

Vad gör vi?

Vi är specialister inom håravfall och Scalp Micropigmentation. Med flera specialistutbildningar från världens mest ledande artister har vi själva valt att kombinera våra kunskaper för att skapa vår egna nisch inom SMP. Vi har personal som är utbildade inom alla stilar, allt från en naturlig hårlinje till en mer barberad stil. Att tappa håret är vanligt och vi tycker inte att någon ska behöva lida av håravfall och se det som ett bekymmer i sin vardag. att testa sig fram med olika mediciner eller metoder för att få håret tillbaka utan resultat är aldrig en lösning, därför lämnar vi alltid garanti på vårt arbete och utlovar alltid väldigt hög kvalitet.

Varför välja oss?

Made Hair Academy ser verkligen våra utövares arbete som en form av konst och våra begåvade behandlare häller sin passion i varje klient de arbetar med.
Vår klinik lämnar alltid garanti på våra behandlingar för att du som kund ska känna dig trygg och kunna få dina resultat som önskat.

När du ska välja ett potentiellt behandlingsalternativ för håravfall, alopeci samt om du är tunnhårig så är det ett extremt personligt beslut. Läs mer om alla behandlingar här! Här på Made Hair Academy vill varje medlem av vårt team hjälpa dig att förstå hela utbudet av tillgängliga alternativ, så att du kan välja det behandlingsalternativ som är bäst för ditt liv och dina behov. Vi på MHA är alltid mån av våra kunder och vi ser alltid till att ge dig den bästa möjliga upplevelsen inför dina besök. Om du överväger en SMP behandling kan du lita på att du är i bästa händer.