scalp micropigmentation

Scalp micropigmentation även känt som SMP, Mikropigmentering, Hårpigmentering, Micropigmentation är mer än bara en hårtaturering. Det är en populär icke-kirkurgisk håravfalls och PRPbehandling mot manligt tunnhårigt håravfall där naturliga pigment appliceras på skalpen, vilket replicerar en rakad look, helt enkelt en utmärkt lösning på håravfall.

Scalp micropigmentation är olika och när det kommer till håravfall så finns det många olika varianter på behandlingar. Allt från hårtransplantation, PRP och piller mot håravfall för män
och kvinnor, teknologin har blivit bättre men det finns fortfarande inga garantier på resultat. Scalp Micropigmentation är den enda lösningen idag
som faktiskt ger dig ett garanterat resultat mot håravfall utan att behöva genomgå kirurgiska ingrepp. Så, tveka inte och få en effektiv och permanent lösning på dina hårproblem. Besök oss på våra kontor i Göteborg och Stockholm för transformativ micropigmentering av hårbotten.

  Scalp micropigmentation, en grundlig förklaring

Scalp micropigmentation förstår bäst genom att se det som en kosmetisk tatuering. Eftersom att detta är en icke-kirurgisk behandling så
appliceras det naturliga pigment på det yttre hudlagret av din skalp vilket replikerar utseendet av hårsäckar på ett effektivt och realistiskt sätt.
Pigmentet som appliceras på huden är helt miljövänligt och specialanpassad enbart för mikropigmentering. Det innebär också att pigmentet inte
ändrar färg över tiden. Utövarens mål är att kamouflera den tomma ytan på skalpen där håravfallet har uppstått och i sin tur skapar en helt ny look
för klienten.

  Finns det några risker med denna process?

Nej det finns inga som helst risker med mikropigmentering. Eftersom man går in så lätt inpå huden så minimerar man chanserna för infektion och biverkningar.
Scalp Micropigmentation är teknisk sätt ingen tatuering då tatueringsbläck penetrerar huden mycket djupare och nålarna som används är betydligt mycket tjockare.Det
finns SMP-behandlare som använder sig av fel utrustning vilket resulterar i dåliga resultat. Välj din klinik med omsorg.

  Scalp Micropigmentation, rätt för mig?

Scalp micropigmentation kan vara rätt för dig oavsett om du precis börjat för en förtunning av håret eller förlorat det mesta av ditt hår, det kommer att definitivt göra sitt goda arbete!

Scalp Micropigmentation är den ideella lösningen till de som lider av håravfall. Genom att skapa en illusion av fler hårsäckar kan du få det utseende du önskat få tillbaka!

Scalp Micropigmentation behöver nästan ingen behandling i efterhand när allt är färdigt. Ingen strikt levnadsstil! Den replicerar utseendet av en rakad look! 

Scalp micropigmentation är även utmärkt för de som bara har lite håravfall eller ett tillbakadraget hårfäste. Genom en precisionsinriktad behandling kan vi på Made Hair Academy replicera dina naturliga hårsäckär och göra ditt hår fylligare.

MadeHairAcademy ser verkligen våra utövares arbete som en form av konst och våra begåvade behandlare häller sin passion i varje klient de arbetar med.

När du ska välja ett potentiellt behandlingsalternativ för håravfall är ett extremt personligt beslut. Här på MadeHairAcademy vill varje medlem av vårt team hjälpa dig att förstå hela utbudet av tillgängliga alternativ, så att du kan välja det behandlingsalternativ som är bäst för ditt liv och dina behov. Om du överväger SMP behandling kan du lita på att du är i bästa händer. Boka din kostnadsfria onlinekonsultation idag för att få svar på dina frågor om Scalp Micropigmentation eller tunnhårighet behandling. Vi har kliniker i Göteborg och Stockholm så du kan välja vilken som helst för behandlingen, efter din bekvämlighet.

 

boka en kostnadsfri konsultation online